Tenis: Felipe Meligeni a câştigat turneul Concord Iaşi Open (challenger)

Tenismanul brazilian Felipe Meligeni Rodrigues Alves, aflat pe locul 169 în ierarhia mondială, a câştigat Concord Iaşi Open, turneu de categoria ATP Challenger 100, dotat cu premii totale de 90.280 de euro, după ce l-a învins pe spaniolul Pablo Andujar cu 6-3, 4-6, 6-2.

În vârstă de 24 de ani, Meligeni, cap de serie nr. 8 al competiţiei, a obţinut victoria în faţa lui Andujar (36 de ani), numărul 105 mondial, al doilea favorit, după două ore şi zece minute.

Finala a fost una electrizantă, cu schimburi spectaculoase de lovituri ce i-au ridicat în picioare pe cei 1.000 de spectatori prezenţi în tribunele Bazei Sportive Ciric, potrivit contului de Instagram al competiţiei.

Felipe Meligeni Rodrigues Alves a fost sfertfinalist la prima ediţie a Concord Iaşi Open, când a fost eliminat în drumul spre semifinale chiar de către Pablo Andujar, iar anul trecut s-a oprit în semifinale la Iaşi.

Felipe Meligeni s-a ales cu un cec de 12.250 de euro şi 100 de puncte ATP, în timp ce Pablo Andujar a fost recompensat cu 60 de puncte şi un premiu în bani de 7.200 de euro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*