Anunț public privind decizia etapei de încadrare SC ANTO LARA CONSTRUCT SRL

SC ANTO LARA CONSTRUCT SRL cu sediul in Oraș Baia de Arama,Județul Mehedinți,RO , titular al proiectului Exploatarea rocilor magmatice-dolerite in cariera Valea Măgurii, sat Stanesti, oraș Baia de Arama, jud. Mehedinți, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – se supune evaluării impactului asupra mediului si se supune evaluării adecvate, de către Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinți, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul Exploatarea rocilor magmatice-dolerite in cariera Valea Măgurii, sat Stanesti, oraș Baia de Arama, jud. Mehedinți propus a fi amplasat în Perimetrul Valea Măgurii Stanesti .

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Mehedinți din Dr Tr Severin, str. Băile Romane nr.3, în zilele de luni- vineri între orele 8-14 precum și la următoarea adresă de internet www.apmmh.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*