Craiova se pregătește pentru Paște

Primăria Municipiului Craiova organizează Târgul de Paște, cu tematică de poveste. Tema aleasă în acest an este Alice în Țara Minunilor, iar cadrul în care se va ține târgul este unul medaliat cu aur la Expeziția Universală de la Paris, Parcul Nicolae Romanescu, care se află în topul celor mai mari parcuri naturale din Europa.

Devenită destinație de city-break și evenimente, clasată,în decembrie 2022, pe locul 3 în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, Craiova propune vizitatorilor, în această primăvară, un concept inedit pentru perioada sărbătorilor de Paște.

Timp de o lună,începând cu 1 aprilie până pe 1 mai 2023,parcul Nicolae Romanescu va deveni un tărâm de basm, unde se vor regăsi căsuțe unicat pictate de artiști plastici, bunătăți tradiționale și produse de handmade, elemente decorative în tematica târgului, spectacole, ateliere interactive, bărci și hidrobiciclete, peste o suta de mii de flori de toate culorile , karting pentru copii, zoo, dar și Castelul Fermecat si podul suspendat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*