Cloude, automatizarea proceselor și inteligența artificială, tehnologiile care stau la baza unei companii competitive în 2023

Mediul de business a fost supus în ultimii trei ani la diverse provocări, care au avut ca rezolvare industria IT&C, prin intermediu aceteia economia companiilor a fost în continuă mișcare.

Pe perioada pandemiei și în prezent, companiile au înțeles faptul că digitalizarea este factorul cheie pentru a putea rămâne pe piață, ca o firmă competitivă. Cloud-ul, soluțiile de automatizare a proceselor și inteligența artificială, au rămas pe lista de priorități a companiilor, au declarat mai mulți invitați din cadrul emisiunii realizate de ZF în cadrul evenimentului Microsoft Envision Romania.

„Câteva motive pentru care o companie să aleagă cloud-ul Microsoft vizează disponibilitatea serviciilor IT, securitatea serviciilor IT – mai ales în contextul acesta din ultimul an în care lucrurile astea au a accelerat într-un mod negativ, mă refer la atacurile cibernetice, iar în mod evident, într-un cloud public, în special în Microsoft Azure, eşti mult mai safe – şi acces la tehnologie – nu prea este fezabil sau nu prea este posibil din punct de vedere al costurilor să o ai un data center propriu, iar aici, în special, aş merge către data warehouse, către înţelegerea datelor şi către inteligenţă artificială”, a spus Mihai Tătăran, General Manager al Avaelgo.

Andrei Savin, General Manager în cadrul BRINEL,  a specificat faptul că migrarea spre claud oferă companiilor abilitatea de a inova continuu și de a se diferenția față de concurență.

Sursa:https://www.zf.ro/business-hi-tech/microsoft-envision-romania-tehnologiile-care-stau-la-baza-unei-21751261

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*