Admitere Universitatea din Craiova 2023

Universitatea din Craiova scoate la concurs pentru anul academic 2023-2024 un număr de 4.680 de locuri la buget, la ciclurile licență și master.

Cele 12 facultăți din structura UCV oferă pregătire în 80 de programe de licență și 70 de programe de master. Înscrierile se fac exclusiv online la adresa https://www.ucv.ro/admitere/ până în data de 17 iulie la ciclul licență și până în data de 14 iulie la ciclul master.

Cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, Universitatea din Craiova pune la dispoziţia absolvenților de liceu 2.900 locuri bugetate la licență și 1.780 locuri bugetate la master. La forma cu taxă, candidaţii pot opta pentru unul dintre cele 2.307 de locuri la licenţă şi 1.366 locuri la master.

Universitatea din Craiova oferă şi programe de studii la formele de învăţământ cu frecvenţă redusă (IFR) şi/sau la distanţă (ID).

De asemenea, Universitatea din Craiova se numără printre cele mai importante instituţii organizatoare de doctorat din România: 23 de domenii și aproximativ 150 de conducători de doctorat afiliați şcolilor doctorale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*