Cel mai mare festival de pe malul mării – Neversea 2023

Neversea, cel mai așteptat festival de la malul mării va aduce pe litoral timp de 4 zile, numeroși turiști care au la dispoziție șase scene cu muzică  pentru a se distra.

„Producția este una impresionantă și în acest an, pentru că vorbim, în primul rând, de o investiție de peste 10 milioane de euro, atât este bugetul festivalului Neversea în acest an.În ce înseamnă resursele umane, vorbim de peste 10.000 de oameni implicați.Estimăm că vom avea un trafic de peste 70.000 de participanți în fiecare zi a festivalului”, a spus Edy Chereji, organizator.

Peste 200 de artiști sunt așteptați să urce pe scenele Neversea,printre aceștia, Don Diablo, Timmy Trumpet, Alok sau Salvatore Gannaci.

Pentru ca festivalul să se desfășoare fără incidente, pe litoral s-au mobilizat forțe impresionante: polițiști, jandarmi, agenți de pază, dar și câini de urmă. În plus, ISU va monta două spitale mobile și mai multe puncte de prim-ajutor.

Accesul la festival se face pe baza unui bilet sau abonament, prețurile pornesc de la 300 de lei pentru o zi și ajung pana la 2.000 de lei pentru zona VIP.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*