Admitere de toamnă la Universitatea din Craiova

Universitatea din Craiova a dat startul înscrierilor pentru sesiunea a II-a de admitere pentru anul academic 2023-2024, scoțând la concurs un număr de 409 de locuri la buget, la ciclurile licență și master.

Cele 12 facultăți din structura UCV oferă pregătire în 80 de programe de licență și 70 de programe de master. Înscrierile se fac exclusiv online la adresa https://evstud.ucv.ro până în data de 10 septembrie la ciclul licență și până în data de 19 septembrie la ciclul master.

Cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, Universitatea din Craiova pune la dispoziţia absolvenților pentru această sesiune, 270 locuri bugetate la licență și 139 locuri bugetate la master. La forma cu taxă, candidaţii pot opta pentru unul dintre cele 1.260 de locuri la licenţă şi 1.026 locuri la master.

Universitatea din Craiova oferă şi programe de studii la formele de învăţământ cu frecvenţă redusă (IFR) şi/sau la distanţă (ID).

De asemenea, Universitatea din Craiova se numără printre cele mai importante instituţii organizatoare de doctorat din România: 23 de domenii și aproximativ 150 de conducători de doctorat afiliați şcolilor doctorale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*