Anunţ public privind decizia de emitere a acordului de mediu/respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu

    SC ANTO LARA CONSTRUCT SRL

    Sc Anto Lara Construct Srl anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu/respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CARIERA DE PIATRA VALEA VAGURII (DESCHIDERE CARIERA) BAIA DE ARAMA  JUD MEHEDINTI , JUD MEHEDINTI amplasat în EXTRAVILAN STANESTI ORAS  BAIA DE ARAMA  .

    Proiectul acordului de mediu/decizia de respingere şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI MEHEDINTI Str. Băile Romane, nr. 3, Drobeta Turnu Severin ,în zilele de LUNI-VINERI  între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet (a autorităţii competente pentru protecţia mediului) WWW.APMMH.ANPM.RO .

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI MEHEDINȚI Str. Băile Romane, nr. 3, Drobeta Turnu Severin  în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*