Deschiderea anului academic la Universitatea din Craiova

Luni s-a deschis oficial anul universitar 2022-2023 la Craiova. Cu acest prilej, atât rectorul UMF Craiova cât şi rectorul Universităţii au sublinait faptul că în acest an se fac paşi importanţi către digitalizare.

La Universitatea din Craiova au fost prezenţi şi sefii administraţiei locale. Primarul Craiovei spus că vor face investiţii cerute de tineri în sondajele de opinie despre Craiova, care includ infrastructura, transportul în comun dar şi atragerea de noi investitori care să creeze locuri de muncă. Nu au fost uitate nici zonele pentru distracţie şi parcurile.

Primarul Craiovei a mai spus că tinerii au făcut referire şi la locurile de muncă şi a precizat că sunt 3.000 de locuri disponibile în oraş, dar şi că sunt şi alte firme care vor să deschidă fabrici aici, dând exemplu Nissa dar şi o firmă de IT.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile, a promis înfiinţarea celui mai mare parc tehnologic din sud-vestul ţării.

Digitalizare va fi şi la Universitatea din Craiova. „Pe lângă prioritățile asumate de UCV, cum ar fi educația centrată pe student și dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul studenților noștri, anul academic 2022-2023 va fi marcat de flexibilitate, adaptare la nou, transformare digitală, inovație socială și cercetare avansată”, a prof.univ.dr Cezar Ionuţ Spînu, rectorul Universităţii din Craiova.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*