Prof.univ.dr. Elena Zamfir, la ceas aniversar

Nume respectat în mediul academic și în domeniul cercetării sociale, prof.univ.dr. Elena Zamfir este cercetător științific principal I la Institutul de Cercetare a Calității Vieții (ICCV) al Academiei Române.

Prof.univ.dr. Elena Zamfir a publicat numeroase studii în reviste de specialitate (peste 70), cărți ca singur autor și co-autor (25), rapoarte naționale și internaționale (peste 18).

Pentru activitatea academică și didactică remarcabilă, a primit numeroase premii și distincții naționale și internaționale, incluzând premiul Academiei Române pentru coordonarea lucrării „Țiganii între ignorare și îngrijorare”, Doctor Honoris Causa a 5 universități din țară: Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea de Stat din Oradea, Universitatea Andrei Șaguna din Constanța, Universitatea de Stat din Craiova, Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu. I s-a conferit, de asemenea, medalia de aur a Universității din Petroșani și medalia de argint a Universității Vasile Goldiș din Arad. A primit Premiul Consorțiului Universităților Americane pentru coordonarea masterului internațional „Administrarea Comunitară a Justiției”.

Întrucât aniversarea zilei de naștere este un moment de reflecție asupra realizărilor, redacția cotidianului Monitorul de Oltenia transmite cele mai sincere felicitări și urări de sănătate doamnei prof.univ.dr. Elena Zamfir. La mulți ani, cu realizări profesionale în continuare!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*