TÂRGUL OFERTELOR EDUCAȚIONALE – PRIMUL PAS SPRE VIITOR

Pe data de 22 mai 2023, s-a desfășurat în holul central al Universității din Craiova – TÂRGUL OFERTELOR EDUCAȚIONALE – PRIMUL PAS SPRE VIITOR.

La deschiderea evenimentului au participat inspectorul școlar general, prof. dr. Daniel Alexandu Ion, doamna profesor Irina Broscaru și doamna profesor Aida Ionescu, inspectori școlari generali adjuncți, reprezentanți ai inspectoratului, agenți economici , elevi și reprezentanți ai unităților de învățământ din județul Dolj.

La eveniment, alături de reprezentanți ai învățământului preuniversitar, au participa rectorul Universității din Craiova- prof.dr. Cezar Ionuț Spânu, domnul Gabriel Vlăduț, președintele Camerei de Comerț și Industrie Dolj, doamna director CJRAE Dolj – prof. dr. Elena Cocoș, parteneri ai Târgului Ofertelor Educaționale.

 Manifestarea, constituie în fiecare an, o oportunitate foarte bună pentru absolvenții de gimnaziu de a aprofunda opțiunile școlare viitoare, în vederea alegerii viitoarei cariere, de a participa la demonstrații ale diferitelor meserii, precum și de a interacționa direct cu reprezentanții unităților de învățământ care prezintă interes pentru ei.

Colegiul Național ELENA CUZA, un colegiu de prestigiu al Olteniei, care de curând a împlinit 190 de ani de tradiție și excelență, a fost prezent ca în fiecare an la eveniment , dând astfel posibilitatea viitorilor absolvenți să cunoască parte din istoria de prestigiu a colegiului, să afle informații despre profilurile acestuia și să interacționeze cu conducerea unității de învățământ, parte din profesori și elevi ai colegiului.

Am fost onorați de vizita domnului profesor universitar doctor – Dumitru Otovescu, absolvent al Colegiului Național ELENA CUZA, promoția 1973 , precum și a doamnei conferențiar universitar dr. Gabriela Motoi, absolventă a Colegiului Național ELENA CUZA, promoția 1999, profesor al  Facultății de Stiințe Sociale, din cadrul Universității din Craiova, la eveniment a fost prezentă și doamna primar – Lia-Olguța Vasilescu care s-a fotografiat alături de unul dintre absolvenții Facultății de Științe Sociale, Specializarea Sociologie, din cadrul Universității din Craiova..

De altfel, Facultatea de Stiințe Sociale, reprezintă un interes și un reper deosebit pentru absolvenții Colegiului Național ELENA CUZA, care aleg să-i urmeze cursurile an de an, aceștia considerând-o foarte ofertantă din punct de vedere al oportunităților de angajare pe care le au după absolvirea acestei facultăți de top din cadrul Universității din Craiova.

Prof. consilier școlar Alina – Cristina DUJER,CJRAE- Colegiul Național ELENA CUZA

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*