Emoții la începerea noului an școlar

Colegiile și școlile craiovene și-au primit elevii încă de la primele ore ale dimineții. Elevii au pășit încrezători și cu zâmbetul pe buze către un început de an școlar, în prima zi aceștia au fost însoțiți de părinți, care i-au predat mai departe învățătorilor și profesorilor.

Deschiderea noului an școlar a fost marcată de discursurile ținute de directorii instituțiilor de învățământ, care au vorbit despre importanța unui vis în viața fiecărui elev și au explicat faptul că școala are rolul de a-i ajuta pe tineri să-și găsească, să-și urmeze și să-și îndeplinească visul.

Pentru elevii craioveni școala a început în condiții foarte bune, în clădiri reabilitate, în unități de învățământ care au beneficiat de investiții majore din partea Primăriei Craiova pentru crearea unor spații moderne, curate, igienizate, dotate corespunzător desfășurării orelor de curs în cele mai bune condiții.

Doamna primar, Lia Olguța Vasilescu, și domnul prefect al județului Dolj,Dan Diaconu, au fost prezenți la ceremonia de început de an școlar de la Colegiul Național „Ștefan Velovan” și de la Liceul „Voltaire”, din Craiova, aceștia le-au vorbit elevilor despre provocări și au subliniat faptul că anii de școală sunt cei mai frumoși din viața unui om.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*