Târgul de Crăciun din Craiova și-a deschis porțile

Târgul de Crăciun din Craiova și-a deschis porţile vineri, 17 noiembrie, într-o feerie de lumină. Târgul de Crăciun se desfășoară în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în patru zone din municipiu – Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul, acolo unde vizitatorii o pot întâlni pe Crăiasa Zăpezii, se pot urca în cea mai mare roată panoramică din România sau îşi pot face poze la căsuțele unicat, magic pictate de artişti plastici.

Anul acesta la Craiova a fost montată cea mai mare roată care poate fi văzută anul acesta în România, aceasta are 40 de metri înălțime, 200.000 de leduri, o capacitate de 140 de persoane și vine direct din Olanda.

Vizitatorii vor avea ocazia să-și cumpere tot felul de produse specifice sezonului, de la cei peste 70 de comercianți din Craiova şi din toată țara: mâncare tradițională, jumări, brânzeturi, vin fiert, cozonaci, gogoși, waffles, burgeri, churros, stroh, turtă dulce, decorațiuni și cadouri lucrate hand-made, globuri, coronițe etc.

Cu decorațiuni uimitoare, un brad uriaș, patinoar, concert, ateliere creative, carusel, personaje de poveste, căsuțe spectaculoase și cu cele mai frumoase luminiţe de Crăciun din Europa, Craiova oferă cea mai frumoasă atmosferă de sărbători pentru familie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*